מניעת הדבקת הבצק לניילון הנצמד - pinterest

כדי למנוע הדבקת הניילון הנצמד לבצק
טיפ נחמד שלמדתי מהתוכניות של מרתה סטוארט
לפני שעוטפים את הבצק המוכן ולפני ששמים אותו במקרר לכמה שעות כדי שאפשר לעבוד איתו יותר טוב
לוקחים ניילון נצמד ומרססים בשמן או מורחים עם מברשת את הניילון ואז עוטפים איתו את הבצק
יש כמה יתרונות לפעולה הזו
הבצק לא נדבק לניילון ואז אפשר בקלות להוציא את הבצק מהניילון
הבצק גם לא מתייבש בגלל השמן בזמן המנוחה במקרר
הבצק יוצא שלם מהניילון ולא מתפרק ואפשר לרדד אותו בקלות







תגובות